پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثرات انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته |
روزنه ای، مقاومت روزنه ای، تعرق و نسبت فلورسانس کلروفیل متغیر به حداکثر رقم عباسعلی مشخص شد که هیومکس بیشترین اثر را داشت. نتایج همچنین مشخص ساخت اثر انواع اسید های هیومیک بر خصوصیات رشدی و جذب عناصر غذایی برگ تاثیری نداشت.
کلمات کلیدی: مواد هیومیکی، مواد آلی، کوددهی، خصوصیات کمی و کیفی، پسته رقم عباسعلی
فهرست مطالب
فرم در حال بارگذاری ...