فصل دوم – ادبیات موضوع. 4

2-1 سایر مطالعات انجام شده. 5

2-2 تاریخچه مرکبات. 5

2-3 مشخصات کلی مرکبات. 8

2-4 درجه بندی جهانی مرکبات. 9

2-5 شرایط آب و هوایی مناسب کشت و پرورش مرکبات:. 10

2-6 احتیاجات غذایی درختان مرکبات. 11

2-7 بررسی وضعیت سطح زیر کشت و تولیدات مرکبات کشور:. 11

2-8 تولید جهانی مرکبات. 14

2-9 فرآیند صادرات مرکبات. 16

2-15-1 مراحل قبل از صدور. 16

2-10 مراحل اداری صادرات میوه. 19

2-12 بسته بندی. 22

  برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

2-13 حمل و نقل. 24

2-14 بازاریابی. 25

فصل سوم – روش تحقیق. 28

1-3 مقدمه :. 29

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...